Градинарска програмаПодобри го барањето

Електричен тример ЕТ 350

Електричен тример ЕТ 350

• Моќност: 350 W• Косен дел: 25 cm• Тежина: 2.6 kg• Двојна заштита при стартување• Дебелина на конец..

2,390MKD без ДДВ 2,025MKD

Електрична косилка SMART 32 E

Електрична косилка SMART 32 E

• Моќност: 1000 W• Должина на нож: 31 cm• Тежина: 7,5 kg• Капацитет на корпа: 27 l.• Три нивоа на ко..

3,590MKD без ДДВ 3,042MKD

Играчка косилка + ТОПКА

Играчка косилка + ТОПКА

• За сите мали градинари и градинарки! :)  шифра: 4571..

360MKD без ДДВ 305MKD

Електрична косилка  SMART 38 E

Електрична косилка SMART 38 E

• Моќност: 1400 W• Должина на нож: 38 cm• Тежина: 14 kg• Капацитет на корпа: 40 l.• Три нивоа на кос..

4,990MKD без ДДВ 4,229MKD

Електрична косилка MTD-KK 4015

Електрична косилка MTD-KK 4015

• Моќност: 1500 W• Должина на нож: 40 cm• Тежина: 18 kg• Капацитет на корпа: 40 l.• Пет нивоа на кос..

6,950MKD без ДДВ 5,890MKD

Електричен тример RT2110 D

Електричен тример RT2110 D

• Моќност: 600 W• Ширина на косен дел: 30 cm• Дебелина на конец: 1.4 mm• Тежина: 3 кg • Погодно..

2,200MKD 2,990MKD без ДДВ 1,864MKD

Бензинска ТРИМЕР косилка WST 5522

Бензинска ТРИМЕР косилка WST 5522

• Комбинација помеѓу тример и косилка• Совршена за ливади, области со многу плевел, тревници со..

21,500MKD 22,990MKD без ДДВ 18,220MKD

Електрична косилка BG 1300

Електрична косилка BG 1300

ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА ЗА ТРЕВА BG 1300• Моќност: 1300 W• Асинхрон мотор• Должина на нож: 37 cm• Капацит..

4,990MKD без ДДВ 4,229MKD

Бензинска косилка MTD P 46 T

Бензинска косилка MTD P 46 T

• Моќност: 2 кW• Зафатнина: 123 cm3• 4- тактен мотор• Должина на нож: 46 cm• Висина на косење: 2-9 c..

14,990MKD без ДДВ 12,703MKD

Бензинска косилка SMART 51 BO

Бензинска косилка SMART 51 BO

• Моќност: 1.7 kW• Зафатнина: 123 cm3• 4 тактен мотор• Должина на нож: 51 cm• Тежина: 27 kg• Без кор..

10,990MKD 12,500MKD без ДДВ 9,314MKD

Бензинска косилка SMART 53 MB која ја ситни искосената трева

Бензинска косилка SMART 53 MB која ја ситни искосената трева

• Моќност: 1.7 kW• Зафатнина: 125 cm3 • Вртежи во минута: 2.900• 4 тактен мотор• Должина на нож: 53 ..

16,500MKD 19,500MKD без ДДВ 13,983MKD

Бензинска косилка LE12141-46A3

Бензинска косилка LE12141-46A3

• Моќност: 2.5  кW• Зафатнина: 140 cm3• 4- тактен мотор• Работна ширина: 46 cm• Капацитет на ко..

13,990MKD 14,500MKD без ДДВ 11,856MKD

Бензинска косилка SMART 46 SPO

Бензинска косилка SMART 46 SPO

• (САМООДНА) КОСИЛКА СО ПОГОН• Моќност: 1.7 кW• Зафатнина: 99 cm3• 4- тактен мотор• Должина на нож: ..

16,950MKD без ДДВ 14,364MKD

Бензинска косилка MTD SP46 T

Бензинска косилка MTD SP46 T

• (САМООДНА) КОСИЛКА СО ПОГОН• Моќност: 1.7 кW• Зафатнина: 99 cm3• 4- тактен мотор• Должина на ..

16,950MKD без ДДВ 14,364MKD

Бензинска косилка LM 1 CR 53

Бензинска косилка LM 1 CR 53

• Должина на ножот: 53  cm• Тип на мотор: Cub Cadet 55 OHV• Зафатнина на моторот: 140 cm3• Шир..

23,590MKD без ДДВ 19,992MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 16 (2 страна/и)