Градинарски светилки

Надворешна ѕидна светилка LP252A

Надворешна ѕидна светилка LP252A

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонкашифра: 99916..

1,240MKD 1,550MKD без ДДВ 1,051MKD

Надворешна светилка LP252-650

Надворешна светилка LP252-650

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонка • Висина: 650 mmшифра: 99915..

1,520MKD 1,900MKD без ДДВ 1,288MKD

Надворешна ѕидна светилка LP232 А

Надворешна ѕидна светилка LP232 А

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонка шифра: 99919..

560MKD 700MKD без ДДВ 475MKD

Надворешна светилка LP232-450

Надворешна светилка LP232-450

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонка • Висина: 450 mmшифра: 99918..

600MKD 750MKD без ДДВ 508MKD

Надворешна ѕидна светилка LP249 А

Надворешна ѕидна светилка LP249 А

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонка шифра: 99921..

880MKD 1,100MKD без ДДВ 746MKD

Надворешна светилка LP249-450

Надворешна светилка LP249-450

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонка • Висина: 450 mmшифра: 99920..

1,000MKD 1,250MKD без ДДВ 847MKD

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)