Електрични дробилки на гранки и компостери

Електрична дробилка за гранки LEA-LE 40 B

Електрична дробилка за гранки LEA-LE 40 B

• Универзална градинарска мелница• Моќност: 2.500 W• Капацитет на корпа: 50 l.• Дијаметар на сечење:..

7,590MKD 8,990MKD без ДДВ 6,432MKD

Електрична дробилка за гранки WOLF GARTEN-SDL-2800 EVO

Електрична дробилка за гранки WOLF GARTEN-SDL-2800 EVO

• Универзална градинарска мелница• Моќност: 2.800 W• Обем на гранки: 45 mm• Бучава: 92 dB(A)• Цилинд..

15,900MKD без ДДВ 13,475MKD

Компостер AC 4650

Компостер AC 4650

• За рециклирање во природни услови• Претворете ги органските отпадоци, во квалитетно и хранливо ѓуб..

6,900MKD 8,500MKD без ДДВ 5,847MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)