Ножици за жива ограда

Подобри го барањето

Бензински ножици за жива ограда POWERPLUS POW6127

Бензински ножици за жива ограда POWERPLUS POW6127

• Моќност: 22,5 cc• Должина на сечило: 600 mm• Вртежи во минута: 2000• Капацитет на резервоар: 650 m..

5,900MKD без ДДВ 5,000MKD

Електрични ножици за жива ограда НТ 51 Е

Електрични ножици за жива ограда НТ 51 Е

• Моќност: 520 W• Должина на сечило: 51 cm• Ширина на засек: 16 mm• Тежина: 3,1 kg• Механизам за ста..

3,290MKD без ДДВ 2,788MKD

Електрични ножици за жива ограда LE34051-46D

Електрични ножици за жива ограда LE34051-46D

• Моќност: 500 W• Должина на сечило: 46 cm• Ширина на засек: 16 mm• Механизам за стартување со двојн..

2,250MKD без ДДВ 1,907MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)