Трактор косилки

Трактор косилка LT1NR92- Cub Cadet

Трактор косилка LT1NR92- Cub Cadet

• Должина на ножот: 92 cm• Тип на мотор: Cub Cadet OHV• Зафатнина на моторот: 420 cm3• Ширина на кос..

122,000MKD без ДДВ 103,390MKD

Трактор косилка MTD 92

Трактор косилка MTD 92

• Моќност: 7.8 кW• Вртежи во минута: 2800• Зафатнина: 382 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително користењ..

119,000MKD без ДДВ 100,847MKD

Трактор косилка RN 145

Трактор косилка RN 145

• Моќност: 8.9 кW• Вртежи во минута: 2600• Зафатнина: 500 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително користењ..

149,000MKD без ДДВ 126,271MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)