Тримери за треваПодобри го барањето

Електричен тример Campus 350 RT

Електричен тример Campus 350 RT

• Моќност: 350 W• Ширина: 25 cm• Конец: 1.4 mm• Тежина: 2.6 kg• Производител: WOLF GARTEN• ГАРАНЦИЈА..

2,290MKD без ДДВ 1,941MKD

Електричен тример Campus 250 RT

Електричен тример Campus 250 RT

• Моќност: 250 W• Ширина: 25 cm• Конец: 1.4 mm• Тежина: 1.5 kg• Производител: WOLF GARTEN• ГАРАНЦИЈА..

1,650MKD без ДДВ 1,398MKD

Електричен тример RT2110 D

Електричен тример RT2110 D

• Моќност: 600 W• Ширина на косен дел: 30 cm• Дебелина на конец: 1.4 mm• Тежина: 3 кg • Погодно..

2,200MKD 2,990MKD без ДДВ 1,864MKD

Бензински тример BC SMART 52

Бензински тример BC SMART 52

• Моќност: 1.4 kW• Вртежи во минута: 12 000 rpm• Косен дел со конец: 42 cm• Косен дел со нож: 25.5 c..

8,590MKD без ДДВ 7,280MKD

Бензински тример MTD 1033 SEMI-PROFESSIONAL

Бензински тример MTD 1033 SEMI-PROFESSIONAL

• Моќност: 1.05 kW• Вртежи во минута: 11 800 rpm• Косен дел со конец: 42 cm• Косен дел со нож: 25.5 ..

9,900MKD 13,500MKD без ДДВ 8,390MKD

Бензински тример со ДОДАТОЦИ IBHK 33

Бензински тример со ДОДАТОЦИ IBHK 33

• Моќност: 0,9  kW/ 1.2 hp• Зафатнина: 32,7 cc • Вртежи во минута: 11 800• Двотактен мотор..

15,900MKD без ДДВ 13,475MKD

Универзална глава за тример

Универзална глава за тример

• Шпулна за бензински тример • Одговара на сите модели шифра: 160858..

450MKD без ДДВ 381MKD

Резервен конец 1,4 mm

Резервен конец 1,4 mm

• Дебелина на резервен конец: 1,4 mm шифра: 8021..

50MKD без ДДВ 42MKD

Резервен конец 2,4 mm

Резервен конец 2,4 mm

• Дебелина на резервен конец: 2,4 mm шифра: 2517..

70MKD без ДДВ 59MKD

Резервен конец 2,7 mm

Резервен конец 2,7 mm

• Дебелина на резервен конец: 2,7 mmшифра: 8112..

90MKD без ДДВ 76MKD

Прикажани од 1 до 10 од вкупно 10 (1 страна/и)