Вертикутери

Подобри го барањето

Електричен вертикутер SMART 30 VE

Електричен вертикутер SMART 30 VE

• Моќност: 1200 W• Работна ширина: 30 cm• Тежина: 12 kg• Капацитет на корпа: 35 l.• Можност за подес..

7,990MKD без ДДВ 7,610MKD

Електричен вертикутер SMART 34 VE

Електричен вертикутер SMART 34 VE

• Моќност: 1500 W• Работна ширина: 37 cm• Тежина: 15 kg• Капацитет на корпа: 50 l.• Можност за подес..

10,590MKD без ДДВ 10,086MKD

Бензински вертикутер OPTIMA 35 VO

Бензински вертикутер OPTIMA 35 VO

• Моќност: 2.2 kW• Вртежи во минута: 3100 • Зафатнина: 123 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително ко..

24,900MKD без ДДВ 21,102MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)