ТОП ПОНУДА

Подобри го барањето

MIGLIORI Tobi X6 електричен тротинет

MIGLIORI Tobi X6 електричен тротинет

• Големина на тркала: 5.5″• Батерија: 6 Аh/36 V• Мотор: 350 W• Кочница Електронска• LCD екранот дина..

22,000MKD без ДДВ 18,644MKD

Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

• Отвор (влез/излез): 40 mm (1,5 “)• Капацитет: 20 m3/h • Длабочина: 4-7 m• Макс. височина на и..

7,990MKD без ДДВ 6,771MKD

Бензински мотор WM 168 FBE-2

Бензински мотор WM 168 FBE-2

• Макс. моќност: 6,5 h• Вртежи во минута: 3600 rpm• 4-тактен мотор• Заштита од ниско ниво на масло• ..

6,900MKD без ДДВ 5,847MKD

Велосипед MAX Queene 24"

Велосипед MAX Queene 24"

• 24" Велосипед; • Материјал: челична суспензија; • Предни и задни амортизери; • Брзини: 18; • Боја:..

5,999MKD 7,500MKD без ДДВ 5,084MKD

Детски базен 59407

Детски базен 59407

• Димензии: 117 cm x 89 cm x 14 cm• Капацитет: 30 l.шифра: 99986..

290MKD без ДДВ 246MKD

Електрична косилка SMART 32 E

Електрична косилка SMART 32 E

• Моќност: 1000 W• Должина на нож: 31 cm• Тежина: 7,5 kg• Капацитет на корпа: 27 l.• Три нивоа на ко..

3,590MKD без ДДВ 3,042MKD

Електрична пила ECS 2000/40

Електрична пила ECS 2000/40

• Моќност: 2000 W• Должина на мач: 40 cm• Тип на ланец: 3/8 “• Тежина: 5 kg• Механизам за стартување..

4,990MKD 6,200MKD без ДДВ 4,229MKD

MIGLIORI Tobi X7 електричен тротинет

MIGLIORI Tobi X7 електричен тротинет

• Големина на тркала: 8.5″• Батерија: 5.2 Аh/36 V• Мотор: 350 W• Кочница Електронска• LCD екранот ди..

24,500MKD без ДДВ 20,763MKD

Бензински мотокултиватор WM 900М-3

Бензински мотокултиватор WM 900М-3

• Опфат на фрезирање: 500, 600 и 1000 mm• Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 1,2,3,0, - 1• ..

26,900MKD без ДДВ 25,619MKD

Детски базен 59409

Детски базен 59409

• Димензии: 61 cm x 15 cm • Капацитет: 17 l.шифра: 99902..

150MKD без ДДВ 127MKD

Електрична косилка  SMART 38 E

Електрична косилка SMART 38 E

• Моќност: 1400 W• Должина на нож: 38 cm• Тежина: 14 kg• Капацитет на корпа: 40 l.• Три нивоа на кос..

4,990MKD без ДДВ 4,229MKD

Електрична пила EKSN 2200/40

Електрична пила EKSN 2200/40

• Моќност: 2 200 W• Должина на мач: 40 cm• Идеална за домашна употреба• Производител: Ikra MogatecГА..

4,590MKD 5,990MKD без ДДВ 3,890MKD

Ножици за гранки 010 BHREL

Ножици за гранки 010 BHREL

• Опфат на сечење: 50 mm• Со телескопска рачка: 65- 90 cmшифра: 8173..

990MKD 1,190MKD без ДДВ 839MKD

Бензинска пила BG 41

Бензинска пила BG 41

• Моќност: 2.5 kW • Зафатнина: 58 сс• Должина на мач: 41 cm • Цилиндар: СТАНДАРДЕН 45.2 mm • Те..

6,790MKD без ДДВ 5,754MKD

Велосипед MAX- SKY SPORT 24"

Велосипед MAX- SKY SPORT 24"

• Метален рам; • Дупли алуминиумски бандажи; • Алуминиумски предни и задни кочници V-brake..

6,990MKD без ДДВ 5,924MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 52 (4 страна/и)