Електрични косилки за трева

Батериска косилка YM7213-Yardman

Батериска косилка YM7213-Yardman

• Тип на мотор: Литиум-јонска батерија • Погодна за тревник од 150 до 200 m² • Ширина на косење: 34 ..

7,350MKD 24,500MKD без ДДВ 6,229MKD

Електрична косилка SMART 32 E

Електрична косилка SMART 32 E

• Моќност: 1000 W• Должина на нож: 31 cm• Тежина: 7,5 kg• Капацитет на корпа: 27 l.• Три нивоа на ко..

3,590MKD без ДДВ 3,042MKD

Електрична косилка  SMART 38 E

Електрична косилка SMART 38 E

• Моќност: 1400 W• Должина на нож: 38 cm• Тежина: 14 kg• Капацитет на корпа: 40 l.• Три нивоа на кос..

4,990MKD без ДДВ 4,229MKD

Електрична косилка BG 1300

Електрична косилка BG 1300

ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА ЗА ТРЕВА BG 1300• Моќност: 1300 W• Асинхрон мотор• Должина на нож: 37 cm• Капацит..

4,990MKD без ДДВ 4,229MKD

Продолжен кабел 20 m

Продолжен кабел 20 m

3 х 1• Должина: 20 m шифра: 23..

800MKD без ДДВ 678MKD

Продолжен кабел 25 m

Продолжен кабел 25 m

3 х 1• Должина: 25 m шифра: 24..

950MKD без ДДВ 805MKD

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)