Search

Products meeting the search criteria

Електричен вертикутер SMART 30 VE

Електричен вертикутер SMART 30 VE

• Моќност: 1200 W• Работна ширина: 30 cm• Тежина: 12 kg• Капацитет на корпа: 35 l.• Можност за подес..

7,990MKD Ex Tax: 7,610MKD

Електричен вертикутер SMART 34 VE

Електричен вертикутер SMART 34 VE

• Моќност: 1500 W• Работна ширина: 37 cm• Тежина: 15 kg• Капацитет на корпа: 50 l.• Можност за подес..

10,590MKD Ex Tax: 10,086MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)