Базени

Подобри го барањето

Базен-EASY SET-28101

Базен-EASY SET-28101

• Димензии: 183 cm x 51 cm• Без пумпа• Капацитет: 880 l.шифра: 99929..

1,490MKD без ДДВ 1,263MKD

Базен-EASY SET-28120

Базен-EASY SET-28120

• Димензии: 305 cm x 76 cm• Без пумпа• Капацитет: 3853 l.шифра: 99930..

2,690MKD без ДДВ 2,280MKD

METAL FRAME Базен 28202

METAL FRAME Базен 28202

• Димензии: 305 cm x 76 cm• Со метална рамка и пумпа• Капацитет: 4485 l.шифра: 99997..

5,890MKD без ДДВ 4,992MKD

METAL FRAME Базен 28212

METAL FRAME Базен 28212

• Димензии: 366 cm x 76 cm• Со метална рамка и пумпа• Капацитет: 6503 l.шифра: 98100..

7,590MKD без ДДВ 6,432MKD

METAL FRAME Базен 28240

METAL FRAME Базен 28240

• Димензии: 457 cm x 84 cm• Со метална рамка и со пумпа• Капацитет: 11325 l.шифра: 99999..

15,590MKD без ДДВ 13,212MKD

METAL FRAME Базен 28242

METAL FRAME Базен 28242

• Димензии: 457 cm x 122 cm• Со метална рамка и со пумпа• Капацитет: 14614 l.шифра: 7926..

21,990MKD без ДДВ 18,636MKD

PRISM FRAME Базен 28752

PRISM FRAME Базен 28752

• Димензии: 549 cm x 122 cm• Со метална рамка и пумпа• Капацитет: 24311 l.шифра: 7906..

35,000MKD без ДДВ 29,661MKD

ULTRA FRAME POOL SET Базен 26322

ULTRA FRAME POOL SET Базен 26322

• Димензии: 488 cm x 122 cm• Со метална рамка и пумпа• Капацитет: 19156 l. шифра: 7908..

29,990MKD без ДДВ 25,415MKD

ULTRA PRISM FRAME Базен 26762

ULTRA PRISM FRAME Базен 26762

• Димензии: 732 cm x 132 cm• Со метална рамка и пумпа• Капацитет: 47241 l.шифра: 7907 ..

53,500MKD 54,900MKD без ДДВ 45,339MKD

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)