Детска програма

Подобри го барањето

Детски базен 59407

Детски базен 59407

• Димензии: 117 cm x 89 cm x 14 cm• Капацитет: 30 l.шифра: 99986..

290MKD без ДДВ 246MKD

Детски базен 59409

Детски базен 59409

• Димензии: 61 cm x 15 cm • Капацитет: 17 l.шифра: 99902..

120MKD 150MKD без ДДВ 102MKD

Детски базен 58924

Детски базен 58924

• Димензии: 86 cm x 25 cm • Капацитет: 51 l.шифра: 99901..

270MKD 320MKD без ДДВ 229MKD

Детски базен 56452

Детски базен 56452

• Димензии: 183 cm x 38 cm • Капацитет: 958 l.шифра: 99955..

690MKD без ДДВ 585MKD

Детски базен HIPPO 57150

Детски базен HIPPO 57150

• Димензии: 221 cm x 188 cm x 86 cm  • Со вклучена лизгалка и распрскувачшифра: 99975..

1,990MKD без ДДВ 1,686MKD

Гумена топка 59010

Гумена топка 59010

• Дијаметар: 41 cmшифра: 99976..

50MKD без ДДВ 42MKD

Гумена топка 59050

Гумена топка 59050

• Дијаметар: 61 cmшифра: 99993..

90MKD без ДДВ 76MKD

Гума за пливање 59230

Гума за пливање 59230

• Возраст: 3-6 години• Дијаметар: 51 cmшифра: 99978..

100MKD без ДДВ 85MKD

Гума за пливање 58228- Winnie the Pooh

Гума за пливање 58228- Winnie the Pooh

Winnie the Pooh• Дијаметар: 51 cm• Возраст: 3-6 годинишифра: 99982..

100MKD 120MKD без ДДВ 85MKD

Чамче 58394- Winnie the Pooh

Чамче 58394- Winnie the Pooh

Winnie the Pooh• Димензии: 119 cm x 79 cm• Максимална тежина: 44 kgшифра: 99984..

290MKD 450MKD без ДДВ 246MKD

Прикажани од 1 до 10 од вкупно 10 (1 страна/и)