Дополнителна опрема

Покривач за базен 28021

Покривач за базен 28021

• Димензии: 305 cm x 30 cmшифра: 99933..

500MKD без ДДВ 424MKD

Покривач за базен 28022

Покривач за базен 28022

• Димензии: 366 cm x 30 cmшифра: 9153..

590MKD без ДДВ 500MKD

Покривач за базен 28026

Покривач за базен 28026

• Димензии: 396 cm x 30 cmшифра: 7910..

700MKD без ДДВ 593MKD

Рачна пумпа за надувување 68612

Рачна пумпа за надувување 68612

• Висина: 29 cmшифра: 99991..

190MKD без ДДВ 161MKD

Електрична пумпа за надувување 66626 за во автомобил

Електрична пумпа за надувување 66626 за во автомобил

• Моќност:  12V • Идеална за надувување и издишување на воздушни кревети, базени, душеци и..

900MKD без ДДВ 763MKD

Електрична пумпа за надувување 66620

Електрична пумпа за надувување 66620

• Моќност:  220 V • Идеална за надувување и издишување на воздушни кревети, базени, душеци..

990MKD без ДДВ 839MKD

Филтер 29000

Филтер 29000

• Мал филтершифра: 9160..

190MKD без ДДВ 161MKD

Филтер 29005

Филтер 29005

• Голем филтершифра: 9161..

350MKD без ДДВ 297MKD

Алгицид

Алгицид

• Раствор против алги• 10-20 ml за 1 m3• За идеална чистота на водата во базенот, ставајте редoвно н..

150MKD без ДДВ 127MKD

ХЛОР- таблета

ХЛОР- таблета

• 1 таблета за 20 m3• За идеална чистота на водата во базенот, се препорачува да ставате по 1 таблет..

150MKD без ДДВ 127MKD

DELUXE SKIMMER 58949- ефикасен чистач на површината на базените

DELUXE SKIMMER 58949- ефикасен чистач на површината на базените

• Прочистувач за базени • Одговара на сите модели на базени • Исклучително ефикасен во собирање на н..

590MKD без ДДВ 500MKD

Прикажани од 1 до 11 од вкупно 11 (1 страна/и)