MTD

Бензински ножици за жива ограда POWERPLUS POW6127

Бензински ножици за жива ограда POWERPLUS POW6127

• Моќност: 22,5 cc• Должина на сечило: 600 mm• Вртежи во минута: 2000• Капацитет на резервоар: 650 m..

5,900MKD без ДДВ: 5,000MKD

Електричен вертикутер SMART 30 VE

Електричен вертикутер SMART 30 VE

• Моќност: 1200 W• Работна ширина: 30 cm• Тежина: 12 kg• Капацитет на корпа: 35 l.• Можност за подес..

7,990MKD без ДДВ: 7,610MKD

Електричен тример ЕТ 350

Електричен тример ЕТ 350

• Моќност: 350 W• Косен дел: 25 cm• Тежина: 2.6 kg• Двојна заштита при стартување• Дебелина на конец..

2,390MKD без ДДВ: 2,025MKD

Електрична косилка SMART 32 E

Електрична косилка SMART 32 E

• Моќност: 1000 W• Должина на нож: 31 cm• Тежина: 7,5 kg• Капацитет на корпа: 27 l.• Три нивоа на ко..

3,590MKD без ДДВ: 3,042MKD

Електрични ножици за жива ограда НТ 51 Е

Електрични ножици за жива ограда НТ 51 Е

• Моќност: 520 W• Должина на сечило: 51 cm• Ширина на засек: 16 mm• Тежина: 3,1 kg• Механизам за ста..

3,290MKD без ДДВ: 2,788MKD

Играчка косилка + ТОПКА

Играчка косилка + ТОПКА

• За сите мали градинари и градинарки! :)  шифра: 4571..

360MKD без ДДВ: 305MKD

Трактор косилка MTD 92

Трактор косилка MTD 92

• Моќност: 7.8 кW• Вртежи во минута: 2800• Зафатнина: 382 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително користењ..

119,000MKD без ДДВ: 100,847MKD

Чистач на снег MTD Smart M 53

Чистач на снег MTD Smart M 53

• Моќност: 2.2  кW• Висина на чистење:  28 cm • Опфат на чистење: 53 cm• 4- тактен мотор• ..

23,900MKD без ДДВ: 20,254MKD

Електричен вертикутер SMART 34 VE

Електричен вертикутер SMART 34 VE

• Моќност: 1500 W• Работна ширина: 37 cm• Тежина: 15 kg• Капацитет на корпа: 50 l.• Можност за подес..

10,590MKD без ДДВ: 10,086MKD

Електрична косилка  SMART 38 E

Електрична косилка SMART 38 E

• Моќност: 1400 W• Должина на нож: 38 cm• Тежина: 14 kg• Капацитет на корпа: 40 l.• Три нивоа на кос..

4,990MKD без ДДВ: 4,229MKD

Бензински вертикутер OPTIMA 35 VO

Бензински вертикутер OPTIMA 35 VO

• Моќност: 2.2 kW• Вртежи во минута: 3100 • Зафатнина: 123 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително ко..

24,900MKD без ДДВ: 21,102MKD

Електрични ножици за жива ограда LE34051-46D

Електрични ножици за жива ограда LE34051-46D

• Моќност: 500 W• Должина на сечило: 46 cm• Ширина на засек: 16 mm• Механизам за стартување со двојн..

2,250MKD без ДДВ: 1,907MKD

Чистач на снег MTD 140

Чистач на снег MTD 140

• Моќност: 2.2  кW• Висина на чистење:  28 cm • Опфат на чистење: 50 cm• 4- тактен мотор• ..

19,000MKD без ДДВ: 16,102MKD

Чистач на снег WEIMA

Чистач на снег WEIMA

• Чистач на снег WWS0722A/E • Моќност: 4.5  кW• Со електричен старт• Висина на чистење:  5..

32,000MKD без ДДВ: 27,119MKD

Бензинска дувалка на лисја MT 32 BPB

Бензинска дувалка на лисја MT 32 BPB

• Моќност: 0.84 kW • Вртежи во минута: 7.000• Без корпа• Max. брзина на воздухот при дување: 240 km/..

19,500MKD без ДДВ: 16,525MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 27 (2 страна/и)