Апарати за заварување

Апарат за заварување KAC-300 KZUBA

Апарат за заварување KAC-300 KZUBA

• Моќност: 300А • Напон: 220 V/20-400 AH• Тежина: 5.5 kg• Електроди: 1.6-4 mmшифра: 4637..

5,990MKD без ДДВ 5,076MKD

Апарат за заварување KAC-400 KZUBA

Апарат за заварување KAC-400 KZUBA

• Моќност: 400А• Напон: 220 V/20-400 AH• Тежина: 6 kg• Електроди: 1.6-4 mmшифра: 4638..

6,990MKD без ДДВ 5,924MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)