ARTICOLOR

Подобри го барањето

Лепило за дрво ARTI FIX – TX/D3- 250 gr

Лепило за дрво ARTI FIX – TX/D3- 250 gr

• Транспарентно, отпорно на вода лепило за дрво на база на поливинилацетат (PVAC) и други адитиви за..

80MKD без ДДВ 68MKD

Поликолор ARTICOL BASIC - 2 lit.

Поликолор ARTICOL BASIC - 2 lit.

• Еколошка, економична дисперзна боја• Отпорна на суво бришење• Висока парапропусливост, наменета за..

110MKD без ДДВ 93MKD

Фасадна боја ARTIFAS - 1 lit.

Фасадна боја ARTIFAS - 1 lit.

• Дисперзивна фасадна боја изработена од квалитетни полимерни врзива и пигменти постојани на светлин..

110MKD без ДДВ 93MKD

Хидроизолација ARTICOL AQUASTOP - 3,2 lit.

Хидроизолација ARTICOL AQUASTOP - 3,2 lit.

• Двокомпонентна хидроизолација за внатрешна и надворешна употреба на база на полимери и полимерни ц..

380MKD без ДДВ 322MKD

Лепило за дрво ARTI FIX – TX/D3- 750 gr

Лепило за дрво ARTI FIX – TX/D3- 750 gr

• Транспарентно, отпорно на вода лепило за дрво на база на поливинилацетат (PVAC) и други адитиви за..

140MKD без ДДВ 119MKD

Поликолор ARTICOL BASIC - 5 lit.

Поликолор ARTICOL BASIC - 5 lit.

• Еколошка, економична дисперзна боја• Отпорна на суво бришење• Висока парапропусливост, наменета за..

240MKD без ДДВ 203MKD

Фасадна боја ARTIFAS - 2 lit.

Фасадна боја ARTIFAS - 2 lit.

• Дисперзивна фасадна боја изработена од квалитетни полимерни врзива и пигменти постојани на светлин..

290MKD без ДДВ 246MKD

Хидроизолација ARTICOL AQUASTOP - 12 lit.

Хидроизолација ARTICOL AQUASTOP - 12 lit.

• Двокомпонентна хидроизолација за внатрешна и надворешна употреба на база на полимери и полимерни ц..

1,150MKD без ДДВ 975MKD

Поликолор ARTICOL BASIC - 10 lit.

Поликолор ARTICOL BASIC - 10 lit.

• Еколошка, економична дисперзна боја• Отпорна на суво бришење• Висока парапропусливост, наменета за..

460MKD без ДДВ 390MKD

Фасадна боја ARTIFAS - 5 lit.

Фасадна боја ARTIFAS - 5 lit.

• Дисперзивна фасадна боја изработена од квалитетни полимерни врзива и пигменти постојани на светлин..

600MKD без ДДВ 508MKD

Поликолор ARTICOL BASIC - 15 lit.

Поликолор ARTICOL BASIC - 15 lit.

• Еколошка, економична дисперзна боја• Отпорна на суво бришење• Висока парапропусливост, наменета за..

660MKD без ДДВ 559MKD

Фасадна боја ARTIFAS - 15 lit.

Фасадна боја ARTIFAS - 15 lit.

• Дисперзивна фасадна боја изработена од квалитетни полимерни врзива и пигменти постојани на светлин..

1,450MKD без ДДВ 1,229MKD

Поликолор ARTICOL CLASSIC - 2 lit.

Поликолор ARTICOL CLASSIC - 2 lit.

• Високопокривна  боја за внатрешни ѕидови• Отпорна на суво бришење• Висока парапропусливост, н..

210MKD без ДДВ 178MKD

Поликолор ARTICOL CLASSIC - 5 lit.

Поликолор ARTICOL CLASSIC - 5 lit.

• Високопокривна  боја за внатрешни ѕидови• Отпорна на суво бришење• Висока парапропусливост, н..

420MKD без ДДВ 356MKD

Поликолор ARTICOL CLASSIC - 10 lit.

Поликолор ARTICOL CLASSIC - 10 lit.

• Високопокривна  боја за внатрешни ѕидови• Отпорна на суво бришење• Висока парапропусливост, н..

690MKD без ДДВ 585MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 16 (2 страна/и)