INTEX Душеци

Душек 68950

Душек 68950

• Димензии: 76 cm x 191 cm x 22 cm• Производител: Intexшифра: 99911..

750MKD без ДДВ 636MKD

Душек 68757

Душек 68757

• Димензии: 99 cm x 191 cm x 22 cm• Производител: Intexшифра: 99946..

950MKD без ДДВ 805MKD

Душек 68758

Душек 68758

• Димензии: 137 cm x 191 cm x 22 cm• Производител: Intexшифра: 1298..

1,190MKD без ДДВ 1,008MKD

Душек 68759

Душек 68759

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 22 cm• Производител: Intexшифра: 99947/ 98101..

1,390MKD без ДДВ 1,178MKD

Душек 68765 - СЕТ со пумпа и перничиња

Душек 68765 - СЕТ со пумпа и перничиња

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 22 cm • Во комплет со пумпа за надувување и перничиња• Производител: I..

1,590MKD без ДДВ 1,347MKD

Душек 64418- DURA BEAM PLUS

Душек 64418- DURA BEAM PLUS

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 56 cm• Производител: Intexшифра: 98106..

5,590MKD без ДДВ 4,737MKD

Душек 68881- ULTRA DAYBED LOUNGE

Душек 68881- ULTRA DAYBED LOUNGE

• Димензии: 191 cm x 53 cm• Производител: Intexшифра: 98107..

4,390MKD без ДДВ 3,720MKD

Фотелја 68591

Фотелја 68591

• MODE CHAIR• Удобна фотелја со модерен дизајн• Димензии: 84 cm x 99 cm x 76 cm• Производител: Intex..

850MKD без ДДВ 720MKD

Душек за во вода 59703

Душек за во вода 59703

Душек - ECONOMATS• Димензии: 183 cm x 69 cm • Достапно во три бои: сина, зелена и розевашифра: ..

130MKD без ДДВ 110MKD

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)