Програма за вино

Подобри го барањето

Бочва за мед EZМ-100 lit.

Бочва за мед EZМ-100 lit.

• Литража: 100• Димензии: 1250 x 800• Дијаметар: 430• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 900• Славина: 1/2"•..

7,500MKD без ДДВ 6,356MKD

Хидропреса за грозје ENOITALIA-80 INOX

Хидропреса за грозје ENOITALIA-80 INOX

• Капацитет: 80 kg • Материјал: инокс• Димензии: 1005 x 600 mm• Производител: ENOITALIAшифра: 9724..

65,000MKD без ДДВ 55,085MKD

Бочва за мед EZМ-180 lit.

Бочва за мед EZМ-180 lit.

• Литража: 180• Димензии: 1500 x 1000• Дијаметар: 670• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1300• Славина: 1/2..

10,000MKD без ДДВ 8,475MKD

Дробилка за грозје MINIENO 491

Дробилка за грозје MINIENO 491

• Капацитет: 500-700 kg/h• Тежина: 18 kg• Димензии: 1000 x 390 x 490 mm• Производител: ENOITALIAшифр..

6,250MKD без ДДВ 5,952MKD

Бочва за мед EZM-500 lit.

Бочва за мед EZM-500 lit.

• Литража: 500• Димензии: 2500 X 1000• Дијаметар: 840• Дебелина: 0.8• Висина: 1300• Славина: 3/4-3/8..

22,000MKD без ДДВ 18,644MKD

Дробилка за грозје ENO 3/V

Дробилка за грозје ENO 3/V

• Капацитет: 1200 kg/h• Тежина: 40 kg• Димензии: 1210 х 550 x 690 mm• Ги двои дршките од грозјето• С..

12,990MKD без ДДВ 12,371MKD

Дробилка за грозје ENO 15/V

Дробилка за грозје ENO 15/V

• Капацитет: 1600-1800 kg/h• Тежина: 54 kg• Димензии: 1210 х 600 x 630 mm• Ги двои дршките од грозје..

22,500MKD без ДДВ 21,429MKD

Дробилка за грозје ARNO 25

Дробилка за грозје ARNO 25

• Капацитет: 3000 kg/h• Тежина: 86 kg• Димензии: 1200 х 700 x 900 mm• Моќност на мотор: 2.5 hp• Со п..

46,900MKD без ДДВ 44,667MKD

Пумпа за преточување на вино BE-M 25

Пумпа за преточување на вино BE-M 25

• Проток: 2400 l/h• Дијаметар на отвор: 25 mm• Мах. висина: 12 m• Вртежи во min: 1450 rpm• Тежина: 6..

6,290MKD без ДДВ 5,331MKD

Пумпа за преточување на вино BE-M 40

Пумпа за преточување на вино BE-M 40

• Проток: 6500 l/h• Дијаметар на отвор: 40 mm• Мах. висина: 15 m• Обртаи во min: 1450 rpm• Тежина: 1..

11,150MKD без ДДВ 9,449MKD

Филтер за вино COLOMBO-6

Филтер за вино COLOMBO-6

• Проток: 200-300 l/h• Дијаметар на отвор: 20 mm• Тежина: 15 kg• Моќност: 0.5 hp• За прочистување на..

12,290MKD без ДДВ 10,415MKD

Бочва за ракија EZR-6 lit.

Бочва за ракија EZR-6 lit.

• Литража: 6 • Димензии: 250 x 250• Дијаметар: 220• Дебелина: 0.6• Висина: 250• Славина: 3/8"• ..

2,590MKD без ДДВ 2,195MKD

Пумпа за преточување на течности NOVAX 10 Oil

Пумпа за преточување на течности NOVAX 10 Oil

• Проток: 420 l/h• Дијаметар на отвор: 10 mm• Мах. висина: 10 m• Вртежи во min: 2850 rpm• Тежина: 4 ..

5,190MKD без ДДВ 4,398MKD

Бочва за ракија EZR-25 lit.

Бочва за ракија EZR-25 lit.

• Литража: 25• Димензии: 940 x 350• Дијаметар: 330• Дебелина: 0.6• Висина: 350• Славина: 3/8"• Произ..

4,490MKD без ДДВ 3,805MKD

Пумпа за преточување на течности NOVAX 25 M

Пумпа за преточување на течности NOVAX 25 M

• Проток: 2500 l/h• Дијаметар на отвор: 25 mm• Мах. висина: 12 m• Вртежи во min: 1450 rpm• Тежина: 6..

8,790MKD без ДДВ 7,449MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 34 (3 страна/и)