Електрични тротинети

MIGLIORI Tobi X6 електричен тротинет

MIGLIORI Tobi X6 електричен тротинет

• Големина на тркала: 5.5″• Батерија: 6 Аh/36 V• Мотор: 350 W• Кочница Електронска• LCD екранот дина..

19,800MKD 22,000MKD без ДДВ 16,780MKD

MIGLIORI Tobi X7 електричен тротинет

MIGLIORI Tobi X7 електричен тротинет

• Големина на тркала: 8.5″• Батерија: 5.2 Аh/36 V• Мотор: 350 W• Кочница Електронска• LCD екранот ди..

22,050MKD 24,500MKD без ДДВ 18,686MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)