Велосипеди

Детски велосипед MAX- Urban Racers 12“

Детски велосипед MAX- Urban Racers 12“

• 12" детски велосипед со помошни тркала. • Задна кочница • Предна кочница• Преден браник• Заде..

2,890MKD без ДДВ 2,449MKD

Детски велосипед MAX-Pinky 12“

Детски велосипед MAX-Pinky 12“

• 12" детски велосипед со помошни тркала. • Големина на тркала: 12" • Предна и задна кочница • Штитн..

2,890MKD без ДДВ 2,449MKD

Велосипед MAX Queene 24"

Велосипед MAX Queene 24"

• 24" Велосипед; • Материјал: челична суспензија; • Предни и задни амортизери; • Брзини: 18; • Боја:..

5,990MKD 7,500MKD без ДДВ 5,076MKD

Велосипед MAX- SKY SPORT 24"

Велосипед MAX- SKY SPORT 24"

• Метален рам; • Дупли алуминиумски бандажи; • Алуминиумски предни и задни кочници V-brake..

6,100MKD 6,990MKD без ДДВ 5,169MKD

Велосипед MAX- LADY RED 28"

Велосипед MAX- LADY RED 28"

• Метален рам; • Дупли алуминиумски бандажи; • Алуминиумски предни и задни кочници V-brake..

8,500MKD 9,990MKD без ДДВ 7,203MKD

Велосипед MAX- CITY CLASSIC BLUE 28"

Велосипед MAX- CITY CLASSIC BLUE 28"

• Големина на тркала: 28"• Тенко ѕиден метален рам: 17"• Гуми Wanda: 28"  700*32C• Рачки за коч..

8,500MKD 9,990MKD без ДДВ 7,203MKD

Велосипед MAX- CITY CLASSIC WHITE 28"

Велосипед MAX- CITY CLASSIC WHITE 28"

• Метален рам; • Дупли алуминиумски бандажи; • Алуминиумски предни и задни кочници V-brake..

8,500MKD 9,990MKD без ДДВ 7,203MKD

Велосипед MAX- HOONIGAN BLACK 29" со дискови

Велосипед MAX- HOONIGAN BLACK 29" со дискови

• Големина на тркала: 29"• Метален рам: 18"• Гуми Wanda: 29" x 1,95• Рачки за кочници: полу алуминиу..

8,500MKD 9,590MKD без ДДВ 7,203MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)