МотокултиваториПодобри го барањето

MF 360 D-Мултифункционална машина + TI 360- Додаток ФРЕЗА

MF 360 D-Мултифункционална машина + TI 360- Додаток ФРЕЗА

MF 360 D-МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА • Вртежи во минута: 3600 rpm• Макс. моќност: 6.5 hp• 4-тактен..

64,000MKD без ДДВ 60,952MKD

MF 360 D-Мултифункционална машина + GC 360-Додаток ЛИНИСКА КОСИЛКА ЗА ТРЕВА

MF 360 D-Мултифункционална машина + GC 360-Додаток ЛИНИСКА КОСИЛКА ЗА ТРЕВА

MF 360 D-МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА • Вртежи во минута: 3600 rpm• Макс. моќност: 6.5 hp• 4-тактен..

64,000MKD без ДДВ 60,952MKD

Бензински мотокултиватор BEKGER T10X

Бензински мотокултиватор BEKGER T10X

• Вртежи во минута: 6500 rpm • Макс. моќност: 1.25 kW • Зафатнина: 42.7 cc • 2-тактен мотор • Старти..

11,990MKD без ДДВ 11,419MKD

Бензински мотокултиватор WM 500 KM

Бензински мотокултиватор WM 500 KM

• Опфат на фрезирање: 500, 600 и 820 mm• Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 2 + 1• Пренос: ..

25,990MKD без ДДВ 24,752MKD

Дизел мотокултиватор WM 1100 B

Дизел мотокултиватор WM 1100 B

• Опфат на фрезирање: 1000- 1400 mm • Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 2 + 1• Пренос..

39,900MKD без ДДВ 38,000MKD

Бензински мотокултиватор WMX 650-A

Бензински мотокултиватор WMX 650-A

• Опфат на фрезирање: 420-650 mm• Длабочина на фрезирање: 290-320 mm• Погоден за меѓуредна обработка..

48,900MKD без ДДВ 46,571MKD

Дизел мотокултиватор WM 1000 NA

Дизел мотокултиватор WM 1000 NA

• Опфат на фрезирање: 700- 1050 mm • Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 2 + 1• Пренос:..

36,900MKD без ДДВ 35,143MKD

Дизел мотокултиватор WM 1000 NA-6

Дизел мотокултиватор WM 1000 NA-6

• Опфат на фрезирање: 700- 1050 mm • Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 2 + 1• Пренос:..

39,900MKD без ДДВ 38,000MKD

Дизел мотокултиватор WM 1100 BE-6

Дизел мотокултиватор WM 1100 BE-6

• Опфат на фрезирање: 1000- 1400 mm • Длабочина на фрезирање: >100mm• Брзини: 2 + 1• Пренос:..

54,900MKD без ДДВ 52,286MKD

Дизел мотокултиватор со електричен стартер WM 1100 BE

Дизел мотокултиватор со електричен стартер WM 1100 BE

• Опфат на фрезирање: 1000- 1400 mm • Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 2 + 1• Пренос..

45,900MKD без ДДВ 43,714MKD

Масло SAE 30

Масло SAE 30

Моторно маслоКоличина: 0.6 lit...

200MKD без ДДВ 170MKD

Прикажани од 1 до 11 од вкупно 11 (1 страна/и)