Чистачи на снег

Чистач на снег MTD Smart M 53

Чистач на снег MTD Smart M 53

• Моќност: 2.2  кW• Висина на чистење:  28 cm • Опфат на чистење: 53 cm• 4- тактен мотор• ..

23,900MKD без ДДВ 20,254MKD

Чистач на снег MTD 140

Чистач на снег MTD 140

• Моќност: 2.2  кW• Висина на чистење:  28 cm • Опфат на чистење: 50 cm• 4- тактен мотор• ..

19,000MKD без ДДВ 16,102MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)