Грејни тела

Печка на дрва EKONOMIK

Печка на дрва EKONOMIK

• Димензии: 330 х 460 х 900 mm• Моќност: 5-7 kW• Тежина: 39 kg• Лиена плотна и враташифра: 160649..

5,890MKD без ДДВ 4,992MKD

Печка на дрва EKONOMIK LM

Печка на дрва EKONOMIK LM

• Димензии: 330 х 360 х 930 mm• Моќност: 5-7 kW• Тежина: 36 kg• Челична плотна и враташифра: 7009..

5,600MKD без ДДВ 4,746MKD

Печка на дрва BLIST ОГАН LM

Печка на дрва BLIST ОГАН LM

• Трајно жаречки камин • Челична врата и плоча• Моќност 8-9 kW• Тежина 55 kg• Димензии на каминот: 4..

8,890MKD без ДДВ 7,534MKD

Конвектор DINAMIK 8256 2500 W

Конвектор DINAMIK 8256 2500 W

• Moќност: 2500 W• Автоматска регулација на температурата• Термостат• Заштита од прегревање • Сигнал..

2,390MKD без ДДВ 2,025MKD

Кварцна греалка SAMDAN 3010

Кварцна греалка SAMDAN 3010

• Моќност: 2400 W• Греачи: 4 х 600 W• Сигурносен прекинувач • Вентилатор• Овлажнувачшифра: 1843..

1,900MKD без ДДВ 1,610MKD

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)