Детски градинарски сетови

Кофичка за наводнување

Кофичка за наводнување

• За сите мали градинари и градинарки шифра: 4631..

70MKD без ДДВ 59MKD

Мал градинарски сет TALKING TOM

Мал градинарски сет TALKING TOM

• За сите мали градинари и градинарки • Сетот содржи: замок кофичка, мала лопатка и гребло, сито и к..

250MKD без ДДВ 212MKD

Градинарски сет со количка

Градинарски сет со количка

• За сите мали градинари и градинарки • Сетот содржи: количка, голема лопатка, гребло и сито • Колич..

490MKD без ДДВ 415MKD

Градинарски сет со чизмички

Градинарски сет со чизмички

• За сите мали градинари и градинарки • Сетот содржи: градинарски алатки (голема лопатка, гребло и с..

790MKD без ДДВ 669MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)