Градинарска програмаПодобри го барањето


Електричен тример SET2025Z-SONIC

Електричен тример SET2025Z-SONIC

• Моќност: 250 W• Косен дел: 20 cm• Тежина: 1.2 kg• Дебелина на конец: 1.4 mm• Производител: SONIC• ..

990ДЕН. без ДДВ 839ДЕН.

Електричен тример ЕТ 350

Електричен тример ЕТ 350

• Моќност: 350 W• Косен дел: 25 cm• Тежина: 2.6 kg• Двојна заштита при стартување• Дебелина на конец..

2,390ДЕН. без ДДВ 2,025ДЕН.

Електрична косилка EK3212

Електрична косилка EK3212

• Моќност: 1200 W• Должина на нож: 32 cm• Тежина: 8,4 kg• Капацитет на корпа: 30 l.• Три нивоа на ко..

2,990ДЕН. без ДДВ 2,534ДЕН.

Играчка косилка

Играчка косилка

• За сите мали градинари и градинарки! :) • Достапна во 2 бои: зелена и црвена ..

290ДЕН. 360ДЕН. без ДДВ 246ДЕН.

Електрична косилка  SMART 38 E

Електрична косилка SMART 38 E

• Моќност: 1400 W• Должина на нож: 38 cm• Тежина: 14 kg• Капацитет на корпа: 40 l.• Три нивоа на кос..

5,390ДЕН. без ДДВ 4,568ДЕН.

Електричен тример IGT 350

Електричен тример IGT 350

• Моќност: 350 W• Ширина на косен дел: 25 cm• Дебелина на конец: 1.4 mm• Тежина: 1.9 кg • Погод..

1,990ДЕН. без ДДВ 1,686ДЕН.

Електрична косилка EK3818

Електрична косилка EK3818

• Моќност: 1800 W• Должина на нож: 38 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-5..

5,790ДЕН. без ДДВ 4,907ДЕН.

Електричен тример Lycos E280T

Електричен тример Lycos E280T

• Моќност: 280 W• Ширина: 23 cm• Конец: 1.4 mm• Тежина: 1.4 kg• Производител: WOLF GARTEN• ГАРАНЦИЈА..

1,990ДЕН. без ДДВ 1,686ДЕН.

Електричен тример Lycos E350T

Електричен тример Lycos E350T

• Моќност: 350 W• Ширина: 25 cm• Конец: 1.4 mm• Тежина: 2.1 kg• Производител: WOLF GARTEN• ГАРАНЦИЈА..

2,490ДЕН. без ДДВ 2,110ДЕН.

Електрична косилка EK4320

Електрична косилка EK4320

• Моќност: 2000 W• Должина на нож: 43 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-5..

6,990ДЕН. без ДДВ 5,924ДЕН.

Бензинска ТРИМЕР косилка WST 5522

Бензинска ТРИМЕР косилка WST 5522

• Комбинација помеѓу тример и косилка• Совршена за ливади, области со многу плевел, тревници со..

27,900ДЕН. 35,000ДЕН. без ДДВ 23,644ДЕН.

Бензинска косилка MTD P 46 T

Бензинска косилка MTD P 46 T

• Моќност: 2 кW• Зафатнина: 123 cm3• 4- тактен мотор• Должина на нож: 46 cm• Висина на косење: 2-9 c..

14,990ДЕН. без ДДВ 12,703ДЕН.

Бензинска косилка SMART 51 BO

Бензинска косилка SMART 51 BO

• Моќност: 1.7 kW• Зафатнина: 123 cm3• 4 тактен мотор• Должина на нож: 51 cm• Тежина: 27 kg• Без кор..

10,990ДЕН. 12,500ДЕН. без ДДВ 9,314ДЕН.

Бензинска косилка 51B3- LEA- 4 во 1

Бензинска косилка 51B3- LEA- 4 во 1

• Моќност: 3.5  кW • Зафатнина: 173 cm3• 4- тактен мотор• Работна ширина: 51 cm • Висина н..

17,990ДЕН. без ДДВ 15,246ДЕН.

Бензинска косилка LP-LM60-BECKER

Бензинска косилка LP-LM60-BECKER

• Моќност: 1.6  кW• 4- тактен мотор, OHV, 99 cc• Работна ширина: 40 cm • Висина на косење: 25-7..

9,990ДЕН. без ДДВ 8,466ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 22 (2 страна/и)