GARDENA OUTLET

GARDENA подземна спојка- 1524

GARDENA подземна спојка- 1524

• Производител: GARDENAшифра: 8435..

20MKD без ДДВ 17MKD

GARDENA спојка 2728- 20

GARDENA спојка 2728- 20

• Производител: GARDENAшифра: 8444..

40MKD 70MKD без ДДВ 34MKD

GARDENA продолжеток за спојки 2743-20

GARDENA продолжеток за спојки 2743-20

• Производител: GARDENAшифра: 8446..

25MKD 40MKD без ДДВ 21MKD

GARDENA L-конектор 2781

GARDENA L-конектор 2781

• Производител: GARDENAшифра: 8408..

90MKD 140MKD без ДДВ 76MKD

GARDENA T-конектор 2787-3/4“

GARDENA T-конектор 2787-3/4“

• Производител: GARDENAшифра: 8410..

120MKD 200MKD без ДДВ 102MKD

GARDENA подземна прскалка 1540-23

GARDENA подземна прскалка 1540-23

• Производител: GARDENAшифра: 8437..

190MKD 350MKD без ДДВ 161MKD

GARDENA филтер за вода 1506-23

GARDENA филтер за вода 1506-23

• Производител: GARDENAшифра: 8356..

190MKD 590MKD без ДДВ 161MKD

GARDENA подземна кутија 1533

GARDENA подземна кутија 1533

• Производител: GARDENAшифра: 8436..

190MKD 370MKD без ДДВ 161MKD

GARDENA филтер за вода 1510-20

GARDENA филтер за вода 1510-20

• Производител: GARDENAшифра: 8415..

200MKD 590MKD без ДДВ 169MKD

GARDENA четка 3620

GARDENA четка 3620

• Производител: GARDENAшифра: 8453..

250MKD 550MKD без ДДВ 212MKD

GARDENA трансформатор 4273

GARDENA трансформатор 4273

• Производител: GARDENAшифра: 8378..

1,490MKD 2,500MKD без ДДВ 1,263MKD

GARDENA подземно црево 1580 - 3/4“

GARDENA подземно црево 1580 - 3/4“

• Производител: GARDENAшифра: 8439..

300MKD 500MKD без ДДВ 254MKD

GARDENA сет лампи 4331

GARDENA сет лампи 4331

• Производител: GARDENAшифра: 8333..

2,900MKD 4,900MKD без ДДВ 2,458MKD

GARDENA ламба рефлектор 4206

GARDENA ламба рефлектор 4206

• Производител: GARDENAшифра: 8334..

590MKD 1,200MKD без ДДВ 500MKD

GARDENA подводен рефлектор 7951-20

GARDENA подводен рефлектор 7951-20

• Производител: GARDENAшифра: 8354..

590MKD 1,500MKD без ДДВ 500MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 17 (2 страна/и)