Електрични дробилки на гранки и компостери

Електрична дробилка за гранки LEA-LE 40 B

Електрична дробилка за гранки LEA-LE 40 B

• Универзална градинарска мелница• Моќност: 2.500 W• Капацитет на корпа: 50 l.• Дијаметар на сечење:..

8,990ДЕН. без ДДВ 7,619ДЕН.

Компостер AC 4650

Компостер AC 4650

• За рециклирање во природни услови• Претворете ги органските отпадоци, во квалитетно и хранливо ѓуб..

6,900ДЕН. 8,500ДЕН. без ДДВ 5,847ДЕН.

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)