Косилки за треваПодобри го барањето

Електрична косилка EK3212

Електрична косилка EK3212

• Моќност: 1200 W• Должина на нож: 32 cm• Тежина: 8,4 kg• Капацитет на корпа: 30 l.• Три нивоа на ко..

2,990ДЕН. без ДДВ 2,534ДЕН.

Играчка косилка

Играчка косилка

• За сите мали градинари и градинарки! :) • Достапна во 2 бои: зелена и црвена ..

290ДЕН. 360ДЕН. без ДДВ 246ДЕН.

Електрична косилка  SMART 38 E

Електрична косилка SMART 38 E

• Моќност: 1400 W• Должина на нож: 38 cm• Тежина: 14 kg• Капацитет на корпа: 40 l.• Три нивоа на кос..

5,390ДЕН. без ДДВ 4,568ДЕН.

Електрична косилка EK3818

Електрична косилка EK3818

• Моќност: 1800 W• Должина на нож: 38 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-5..

5,790ДЕН. без ДДВ 4,907ДЕН.

Електрична косилка EK4320

Електрична косилка EK4320

• Моќност: 2000 W• Должина на нож: 43 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-5..

6,990ДЕН. без ДДВ 5,924ДЕН.

Батериска косилка-LM40SET - MTD

Батериска косилка-LM40SET - MTD

• Батериска косилка со полнач и батерија 4.0 Ah, лесна за употреба и идеална за тревник со повр..

22,900ДЕН. без ДДВ 19,407ДЕН.

Бензинска ТРИМЕР косилка WST 5522

Бензинска ТРИМЕР косилка WST 5522

• Комбинација помеѓу тример и косилка• Совршена за ливади, области со многу плевел, тревници со..

27,900ДЕН. 35,000ДЕН. без ДДВ 23,644ДЕН.

Бензинска косилка MTD P 46 T

Бензинска косилка MTD P 46 T

• Моќност: 2 кW• Зафатнина: 123 cm3• 4- тактен мотор• Должина на нож: 46 cm• Висина на косење: 2-9 c..

14,990ДЕН. без ДДВ 12,703ДЕН.

Бензинска косилка SMART 51 BO

Бензинска косилка SMART 51 BO

• Моќност: 1.7 kW• Зафатнина: 123 cm3• 4 тактен мотор• Должина на нож: 51 cm• Тежина: 27 kg• Без кор..

10,990ДЕН. 12,500ДЕН. без ДДВ 9,314ДЕН.

Бензинска косилка 51B3- LEA- 4 во 1

Бензинска косилка 51B3- LEA- 4 во 1

• Моќност: 3.5  кW • Зафатнина: 173 cm3• 4- тактен мотор• Работна ширина: 51 cm • Висина н..

17,990ДЕН. без ДДВ 15,246ДЕН.

Бензинска косилка LP-LM60-BECKER

Бензинска косилка LP-LM60-BECKER

• Моќност: 1.6  кW• 4- тактен мотор, OHV, 99 cc• Работна ширина: 40 cm • Висина на косење: 25-7..

9,990ДЕН. без ДДВ 8,466ДЕН.

Бензинска косилка LP-LM62-BECKER

Бензинска косилка LP-LM62-BECKER

• Моќност: 2.2 кW• 4- тактен мотор, OHV, 139cc• Работна ширина: 46 cm • Висина на косење: 25-75 mm (..

12,990ДЕН. без ДДВ 11,008ДЕН.

Бензинска косилка SMART 46 SPO

Бензинска косилка SMART 46 SPO

• (САМООДНА) КОСИЛКА СО ПОГОН• Моќност: 1.7 кW• Зафатнина: 99 cm3• 4- тактен мотор• Должина на нож: ..

16,950ДЕН. без ДДВ 14,364ДЕН.

Бензинска косилка MTD SP46 T

Бензинска косилка MTD SP46 T

• (САМООДНА) КОСИЛКА СО ПОГОН• Моќност: 1.7 кW• Зафатнина: 99 cm3• 4- тактен мотор• Должина на ..

16,950ДЕН. без ДДВ 14,364ДЕН.

Бензинска косилка LM1CR53

Бензинска косилка LM1CR53

• Моќност  (kW/min-1): 2.1 / 2.800• Должина на ножот: 53  cm• Тип на мотор: Cub Cadet 55 O..

24,590ДЕН. без ДДВ 20,839ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 21 (2 страна/и)