Пили за дрва

Подобри го барањето

Електрична пила EKSN 2200/40

Електрична пила EKSN 2200/40

• Моќност: 2 200 W• Должина на мач: 40 cm• Идеална за домашна употреба• Производител: Ikra MogatecГА..

4,590ДЕН. 5,990ДЕН. без ДДВ 3,890ДЕН.

Бензинска пила MP545-41-SONIC

Бензинска пила MP545-41-SONIC

• Номинална моќност: 1.8 kW / 2.4 hp • Максимална моќност: 1.9 kW/ 2.6 hp• Зафатнина: 45 сс• Должина..

6,490ДЕН. без ДДВ 5,500ДЕН.

Бензинска пила MP558-41-SONIC

Бензинска пила MP558-41-SONIC

• Моќност: 2.4 kW/ 3.2 hp• Зафатнина: 58 сс • Вртежи во минута: 8000• Должина на мач: 41 cm • Резерв..

6,990ДЕН. без ДДВ 5,924ДЕН.

EXPERT- Бензинска пила MP658-41-SONIC

EXPERT- Бензинска пила MP658-41-SONIC

• Моќност: 2.4 kW/ 3.2 hp• Зафатнина: 58 сс • Вртежи во минута: 8000• Должина на мач: OREGON 41 cm •..

7,990ДЕН. без ДДВ 6,771ДЕН.

EXPERT- Бензинска пила MP658-46-SONIC

EXPERT- Бензинска пила MP658-46-SONIC

• Моќност: 2.4 kW/ 3.2 hp• Зафатнина: 58 сс • Вртежи во минута: 8000• Должина на мач: OREGON 46 cm •..

8,990ДЕН. без ДДВ 7,619ДЕН.

Бензинска пила GCS 4100/40- MTD

Бензинска пила GCS 4100/40- MTD

• Моќност: 1.3 kW • Зафатнина: 40 сс• Должина на мач: 40 cm/ 16",1.3mm, 3/8" • Тежина: 4.5..

9,900ДЕН. без ДДВ 8,390ДЕН.

Бензинска пила XC52-51-SONIC

Бензинска пила XC52-51-SONIC

• Моќност: 2.2 kW/ 3 hp • Зафатнина: 52 сс• Должина на мач: 51 cm • Производител: SONICГАРАНЦИЈ..

5,790ДЕН. без ДДВ 4,907ДЕН.

Сталак за сечење на дрва

Сталак за сечење на дрва

• Лесен и едноставен за монтажа и употреба • Не зазема голем простор, лесен е складирање и практичен..

1,990ДЕН. 2,990ДЕН. без ДДВ 1,686ДЕН.

Масло за ланец

Масло за ланец

Масло за подмачкување на ланецКоличина: 1 lit...

260ДЕН. без ДДВ 220ДЕН.

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)