Продолжни кабли

Продолжен кабел 20 m

Продолжен кабел 20 m

3 х 1• Должина: 20 m шифра: 23..

720ДЕН. без ДДВ 610ДЕН.

Продолжен кабел 25 m

Продолжен кабел 25 m

3 х 1• Должина: 25 m шифра: 24..

850ДЕН. 950ДЕН. без ДДВ 720ДЕН.

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)