Тенди

Тенда G1067

Тенда G1067

• Боја: Бордо• Димензии: 3.5 m шифра: 4640..

17,500MKD без ДДВ 14,831MKD

Тенда G1102

Тенда G1102

• Боја: Бордо• Димензии: 3.5 m шифра: 4486..

12,900MKD без ДДВ 10,932MKD

Тенда G1091

Тенда G1091

• Боја: Крем• Димензии: 3 х 3 m шифра: 3206..

7,650MKD без ДДВ 6,483MKD

Чадор U1080

Чадор U1080

• Боја: Зелена• Димензии: 3 m шифра: 4488..

5,290MKD без ДДВ 4,483MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)