Трактор косилки

Трактор косилка SMART RF125

Трактор косилка SMART RF125

• Моќност: 6.2 кW• Вртежи во минута: 2600• Зафатнина: 344 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително користењ..

109,000ДЕН. без ДДВ 92,373ДЕН.

Трактор косилка XT2 QR106 Cub Cadet

Трактор косилка XT2 QR106 Cub Cadet

• Моќност: 11.6 kW• Вртежи во минута: 2.200 min-1• Ширина на косење: 106 cm• Висина на косење: 25-10..

269,000ДЕН. без ДДВ 227,966ДЕН.

Трактор косилка XZ5 L137 – Cub Cadet

Трактор косилка XZ5 L137 – Cub Cadet

• Моќност: 14.7 kW• Вртежи во минута: 2.900 min-1• Ширина на косење: 137 cm• Висина на косење: 25-11..

525,000ДЕН. без ДДВ 444,915ДЕН.

Трактор косилка Е13/92

Трактор косилка Е13/92

• Номинална моќност: 8.2 kW/ 11 hp при 3000 вртежи во мин.• Максимална моќност: 9.8 kW/ 13.2 hp при ..

125,000ДЕН. без ДДВ 105,932ДЕН.

Трактор косилка MTD 92

Трактор косилка MTD 92

• Моќност: 7.8 кW• Вртежи во минута: 2800• Зафатнина: 382 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително користењ..

119,000ДЕН. без ДДВ 100,847ДЕН.

Трактор косилка RN 145

Трактор косилка RN 145

• Моќност: 8.9 кW• Вртежи во минута: 2600• Зафатнина: 500 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително користењ..

149,000ДЕН. без ДДВ 126,271ДЕН.

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)