Трамболина

Трамболина 305 cm + скали

Трамболина 305 cm + скали

• Дијаметар на рамка: 305 cm• Висина: 68 cm• Рампа за скокање: PP материјал• Материјал со кој е обло..

12,900ДЕН. без ДДВ 10,932ДЕН.

Трамболина 366 cm + скали

Трамболина 366 cm + скали

• Дијаметар на рамка: 366 cm• Висина: 88 cm• Рампа за скокање: PP материјал• Материјал со кој е обло..

15,900ДЕН. без ДДВ 13,475ДЕН.

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)