Тримери за треваПодобри го барањето

Електричен тример SET2025Z-SONIC

Електричен тример SET2025Z-SONIC

• Моќност: 250 W• Косен дел: 20 cm• Тежина: 1.2 kg• Дебелина на конец: 1.4 mm• Производител: SONIC• ..

990ДЕН. без ДДВ 839ДЕН.

Електричен тример ЕТ 350

Електричен тример ЕТ 350

• Моќност: 350 W• Косен дел: 25 cm• Тежина: 2.6 kg• Двојна заштита при стартување• Дебелина на конец..

2,390ДЕН. без ДДВ 2,025ДЕН.

Електричен тример IGT 350

Електричен тример IGT 350

• Моќност: 350 W• Ширина на косен дел: 25 cm• Дебелина на конец: 1.4 mm• Тежина: 1.9 кg • Погод..

1,990ДЕН. без ДДВ 1,686ДЕН.

Електричен тример Lycos E280T

Електричен тример Lycos E280T

• Моќност: 280 W• Ширина: 23 cm• Конец: 1.4 mm• Тежина: 1.4 kg• Производител: WOLF GARTEN• ГАРАНЦИЈА..

1,990ДЕН. без ДДВ 1,686ДЕН.

Електричен тример Lycos E350T

Електричен тример Lycos E350T

• Моќност: 350 W• Ширина: 25 cm• Конец: 1.4 mm• Тежина: 2.1 kg• Производител: WOLF GARTEN• ГАРАНЦИЈА..

2,490ДЕН. без ДДВ 2,110ДЕН.

Бензински тример BC SMART 52

Бензински тример BC SMART 52

• Моќност: 1.4 kW• Вртежи во минута: 12 000 rpm• Косен дел со конец: 42 cm• Косен дел со нож: 25.5 c..

8,750ДЕН. без ДДВ 7,415ДЕН.

Бензински тример MT 52

Бензински тример MT 52

• Моќност: 1,45 kW• Вртежи во минута: 10.000 rpm• Косен дел со конец: 46 cm • Косен дел со нож:..

7,990ДЕН. без ДДВ 6,771ДЕН.

Бензински тример ST 62T-EXPERT- SONIC

Бензински тример ST 62T-EXPERT- SONIC

• Моќност: 2.4 kW/ 3.2 hp• Косен дел со конец: 46 cm • Косен дел со нож: 20 cm• Тежина: 9 kg• Д..

8,990ДЕН. без ДДВ 7,619ДЕН.

Бензински тример MTD 1033 SEMI-PROFESSIONAL

Бензински тример MTD 1033 SEMI-PROFESSIONAL

• Моќност: 1.05 kW• Вртежи во минута: 11 800 rpm• Косен дел со конец: 42 cm• Косен дел со нож: 25.5 ..

11,990ДЕН. 13,500ДЕН. без ДДВ 10,161ДЕН.

Универзална глава за тример

Универзална глава за тример

• Шпулна за бензински тример • Одговара на сите модели шифра: 160858..

450ДЕН. без ДДВ 381ДЕН.

Мултифункционален тример со додатоци LE26517-DP

Мултифункционален тример со додатоци LE26517-DP

• Моќност: 1.46  кW• Зафатнина: 51.7 CC• 2- тактен мотор• Должина на телескопската рачка: 250 m..

13,590ДЕН. без ДДВ 11,517ДЕН.

Резервен конец 1,6 mm

Резервен конец 1,6 mm

• Дебелина на резервен конец: 1,6 mm • Должина: 15 mшифра: 4595..

50ДЕН. без ДДВ 42ДЕН.

Резервен конец 2,4 mm

Резервен конец 2,4 mm

• Дебелина на резервен конец: 2,4 mm • Должина: 15 mшифра: 4596..

70ДЕН. без ДДВ 59ДЕН.

Резервен конец 2,7 mm

Резервен конец 2,7 mm

• Дебелина на резервен конец: 2,7 mm • Должина: 15 mшифра: 4597..

90ДЕН. без ДДВ 76ДЕН.

AH720 TRIMMER PLUS- Ножици за жива ограда за бензински тример BC SMART 52

AH720 TRIMMER PLUS- Ножици за жива ограда за бензински тример BC SMART 52

• Додаток за бензински тример ВС 52 • Моќен додаток- ножица за жива ограда со артикулирачка глава за..

6,900ДЕН. без ДДВ 5,847ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 15 (1 страна/и)