Бензински тримери за трева

Бензински тример LE255ВР

Бензински тример LE255ВР

• Моќност: 1.45 kW • Вртежи во минута: 12 000 rpm• Косен дел со конец: 42 cm• Косен дел со нож:..

6,990MKD 7,290MKD без ДДВ 5,924MKD

Бензински тример ST 52

Бензински тример ST 52

• Моќност: 1,65 kW• Вртежи во минута: 8500 rpm• Косен дел со конец: 46 cm • Косен дел со нож: 2..

7,900MKD 8,990MKD без ДДВ 6,695MKD

Бензински тример MTD 1033 SEMI-PROFESSIONAL

Бензински тример MTD 1033 SEMI-PROFESSIONAL

• Моќност: 1.05 kW• Вртежи во минута: 11 800 rpm• Косен дел со конец: 42 cm• Косен дел со нож: 25.5 ..

9,900MKD 13,500MKD без ДДВ 8,390MKD

Мултифункционален тример со додатоци LE26517-DP

Мултифункционален тример со додатоци LE26517-DP

• Моќност: 1.46  кW• Зафатнина: 51.7 CC• 2- тактен мотор• Должина на телескопската рачка: 250 m..

13,590MKD без ДДВ 11,517MKD

AH720 TRIMMER PLUS- Ножици за жива ограда за бензински тример BC SMART 52

AH720 TRIMMER PLUS- Ножици за жива ограда за бензински тример BC SMART 52

• Додаток за бензински тример ВС 52 • Моќен додаток- ножица за жива ограда со артикулирачка глава за..

6,900MKD без ДДВ 5,847MKD

Масло двотактол

Масло двотактол

Масло за мешавинаКоличина: 1 lit...

400MKD без ДДВ 339MKD

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)