Резервен конец

Резервен конец 1,6 mm

Резервен конец 1,6 mm

• Дебелина на резервен конец: 1,6 mm • Должина: 15 mшифра: 4595..

50MKD без ДДВ 42MKD

Резервен конец 2,4 mm

Резервен конец 2,4 mm

• Дебелина на резервен конец: 2,4 mm • Должина: 15 mшифра: 4596..

70MKD без ДДВ 59MKD

Резервен конец 2,7 mm

Резервен конец 2,7 mm

• Дебелина на резервен конец: 2,7 mm • Должина: 15 mшифра: 4597..

90MKD без ДДВ 76MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)