Вертикутери

Подобри го барањето

Електричен вертикутер SMART 30 VE

Електричен вертикутер SMART 30 VE

• Моќност: 1200 W• Работна ширина: 30 cm• Тежина: 12 kg• Капацитет на корпа: 35 l.• Можност за подес..

7,990ДЕН. без ДДВ 7,610ДЕН.

Електричен вертикутер OPTIMA 37 VE

Електричен вертикутер OPTIMA 37 VE

• Моќност: 1600 W• Работна ширина: 37 cm• Тежина: 14 kg• Капацитет на корпа: 45l.• Можност за подесу..

11,590ДЕН. без ДДВ 11,038ДЕН.

Бензински вертикутер OPTIMA 35 VO

Бензински вертикутер OPTIMA 35 VO

• Моќност: 2.2 kW• Вртежи во минута: 3100 • Зафатнина: 123 cm3• 4 тактен мотор• Задолжително ко..

24,900ДЕН. без ДДВ 21,102ДЕН.

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)