ТОП ПОНУДА

Детска куќа 45642 ROYAL CASTLE

Детска куќа 45642 ROYAL CASTLE

• Димензии: 95 cm x 75 cm x 107 cm шифра: 9168..

790MKD 1,190MKD без ДДВ 670MKD

Детски душек TRAVEL BED SET - 66810

Детски душек TRAVEL BED SET - 66810

• Димензии: 168 x 107 x 25 cm • Во комплет со рачна пумпа за надувувањешифра: 98202..

2,590MKD без ДДВ 2,195MKD

Дробилка за јаболки MINIENO 491к

Дробилка за јаболки MINIENO 491к

• Капацитет: 500 kg/h• Тежина: 20 kg• Димензии: 1000 x 390 x 490 mm• Производител: ENOITALIAшифра: 9..

8,500MKD 8,900MKD без ДДВ 8,095MKD

Дробилка за грозје MINIENO 491

Дробилка за грозје MINIENO 491

• Капацитет: 500-700 kg/h• Тежина: 18 kg• Димензии: 1000 x 390 x 490 mm• Производител: ENOITALIAшифр..

6,600MKD 6,990MKD без ДДВ 6,286MKD

Електрична дувалка и всмукувач на лисја LE 50302 BV3

Електрична дувалка и всмукувач на лисја LE 50302 BV3

• Моќност: 3.000 W• Капацитет на корпа: 35 l.• Max. волумен за всмукување: 13.2m³/min• Max. брзина н..

2,590MKD 2,990MKD без ДДВ 2,195MKD

Надворешна ѕидна светилка LP252A

Надворешна ѕидна светилка LP252A

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонкашифра: 99916..

1,240MKD 1,550MKD без ДДВ 1,051MKD

Нема на залиха
Бензински генератор WM 5500 GT

Бензински генератор WM 5500 GT

• Макс.моќност: 5500 W• Номинална моќност: 5000 W• Излезен напон: 230V - 50Hz• Мотор: 4-так WM188F/P..

26,990MKD 29,990MKD без ДДВ 22,873MKD

Надворешна светилка LP252-650

Надворешна светилка LP252-650

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонка • Висина: 650 mmшифра: 99915..

1,520MKD 1,900MKD без ДДВ 1,288MKD

Дробилка за грозје ENO 3/V

Дробилка за грозје ENO 3/V

• Капацитет: 1200 kg/h• Тежина: 40 kg• Димензии: 1210 х 550 x 690 mm• Ги двои дршките од грозјето• С..

13,500MKD 14,490MKD без ДДВ 12,857MKD

Компостер AC 4650

Компостер AC 4650

• За рециклирање во природни услови• Претворете ги органските отпадоци, во квалитетно и хранливо ѓуб..

6,900MKD 8,500MKD без ДДВ 5,847MKD

Надворешна ѕидна светилка LP232 А

Надворешна ѕидна светилка LP232 А

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонка шифра: 99919..

560MKD 700MKD без ДДВ 475MKD

Дробилка за јаболки ENO 1/М

Дробилка за јаболки ENO 1/М

• Капацитет: 500-700 kg/h• Тежина: 33 kg• Димензии: 1210 х 500 x 570 mm• Со мотор 1 hp• Производител..

17,000MKD 17,900MKD без ДДВ 16,190MKD

Дробилка за грозје ENO 15/V

Дробилка за грозје ENO 15/V

• Капацитет: 1600-1800 kg/h• Тежина: 54 kg• Димензии: 1210 х 600 x 630 mm• Ги двои дршките од грозје..

23,500MKD 24,990MKD без ДДВ 22,381MKD

Нема на залиха
Надворешна светилка LP232-450

Надворешна светилка LP232-450

• Тело од нерѓосувачки челик • 220V-240 V -50 Hz • E27 фасонка • Висина: 450 mmшифра: 99918..

600MKD 750MKD без ДДВ 508MKD

Бензински тример MT 52

Бензински тример MT 52

• Моќност: 1,45 kW• Вртежи во минута: 10.000 rpm• Косен дел со конец: 46 cm • Косен дел со нож:..

7,990MKD без ДДВ 6,771MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 28 (2 страна/и)