Лопати за снег

Лопата за снег ALU 9

Лопата за снег ALU 9

• Метална лопата без рачкашифра: 3018..

690ДЕН. без ДДВ 585ДЕН.

Лопата за снег ALU 410/1900

Лопата за снег ALU 410/1900

• Метална лопата со дрвена рачкашифра: 170839..

990ДЕН. без ДДВ 839ДЕН.

Лопата за снег AVTO-ALU

Лопата за снег AVTO-ALU

• Метална лопата со дрвена рачка за чистење на снег од автомобилшифра: 170838..

900ДЕН. без ДДВ 763ДЕН.

Рачка за лопата за снег

Рачка за лопата за снег

• Дрвена рачкашифра: 170802..

150ДЕН. без ДДВ 127ДЕН.

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)