Електрични косилки за трева

Електрична косилка EK3212

Електрична косилка EK3212

• Моќност: 1200 W• Должина на нож: 32 cm• Тежина: 8,4 kg• Капацитет на корпа: 30 l.• Три нивоа на ко..

2,990ДЕН. без ДДВ 2,534ДЕН.

Електрична косилка  SMART 38 E

Електрична косилка SMART 38 E

• Моќност: 1400 W• Должина на нож: 38 cm• Тежина: 14 kg• Капацитет на корпа: 40 l.• Три нивоа на кос..

5,390ДЕН. без ДДВ 4,568ДЕН.

Електрична косилка EK3818

Електрична косилка EK3818

• Моќност: 1800 W• Должина на нож: 38 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-5..

5,790ДЕН. без ДДВ 4,907ДЕН.

Електрична косилка EK4320

Електрична косилка EK4320

• Моќност: 2000 W• Должина на нож: 43 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-5..

6,990ДЕН. без ДДВ 5,924ДЕН.

Батериска косилка-LM40SET - MTD

Батериска косилка-LM40SET - MTD

• Батериска косилка со полнач и батерија 4.0 Ah, лесна за употреба и идеална за тревник со повр..

22,900ДЕН. без ДДВ 19,407ДЕН.

Продолжен кабел 20 m

Продолжен кабел 20 m

3 х 1• Должина: 20 m шифра: 23..

720ДЕН. без ДДВ 610ДЕН.

Продолжен кабел 25 m

Продолжен кабел 25 m

3 х 1• Должина: 25 m шифра: 24..

850ДЕН. 950ДЕН. без ДДВ 720ДЕН.

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)