Бензинска дупчалка за земја

Бензинска дупчалка за земја MD52

Бензинска дупчалка за земја MD52

• Мотор: 51.7 cc• Двотактен мотор • Мешавина (25: 1)• Максимален број на вртежи во минута: 9.50..

8,990ДЕН. без ДДВ 7,619ДЕН.

Бензинска дупчалка за земја за 2 лица MD520

Бензинска дупчалка за земја за 2 лица MD520

• Мотор: 51.7 cc• Двотактен мотор • Мешавина (25: 1)• Максимален број на вртежи во минута: 9.50..

9,900ДЕН. без ДДВ 8,390ДЕН.

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)