Повеќенаменски конец за врзување

Повеќенаменски конец за врзување BLUE MARINE- TIP 2000

Повеќенаменски конец за врзување BLUE MARINE- TIP 2000

• Полипропиленско везиво наменето за врзување на земјоделски култури изложени на високи температури ..

200ДЕН. без ДДВ 169ДЕН.

Повеќенаменски конец за врзување BLUE MARINE- TIP 500

Повеќенаменски конец за врзување BLUE MARINE- TIP 500

• Полипропиленско везиво наменето за балирање, со загарантирана цврстина, квалитет и UV заштита ..

680ДЕН. без ДДВ 576ДЕН.

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)