Ножици за кроење на лозје

Ножици за кроење 421 AL

Ножици за кроење 421 AL

• Овоштарски ножици• Наменети за кастрење млади гранки со дијаметар до 20 mm• Потекло: Тајваншифра: ..

240ДЕН. без ДДВ 203ДЕН.

Ножици за кроење на лозје 421 S

Ножици за кроење на лозје 421 S

• Со вртливата рачка максимално ќе си го олесните кроењето • Ножици  наменети за кастрење ..

320ДЕН. без ДДВ 271ДЕН.

Ножици за кроење RR 2500

Ножици за кроење RR 2500

• Наликува на моделот RR-EN• Ергономска двокомпонентна рачка• Мек додаток на горната страна за погол..

790ДЕН. без ДДВ 669ДЕН.

Ножици за кроење RR 4000

Ножици за кроење RR 4000

• Наликува на моделот RR2500• Лизгачка долна рачка• Можност за измена на ножот• Опфат на сечење 22 m..

890ДЕН. без ДДВ 754ДЕН.

Ножици за кроење RR-EN

Ножици за кроење RR-EN

• Нелепливи острици• Сјајно галванизирано тело• Опфат на сечење 19 mm• Производител: WOLF GARTENГАРА..

650ДЕН. без ДДВ 551ДЕН.

Ножици за кроење RS 2500

Ножици за кроење RS 2500

• Ергономска двокомпонентна рачка со мек додаток • Резна глава под агол од 30о • Опфат на ..

790ДЕН. без ДДВ 669ДЕН.

Ножици за кроење RS-EN

Ножици за кроење RS-EN

• Нелепливи, ударни острици• Сјајно галванизирано тело• Опфат на сечење 19 mm• Производител: WOLF GA..

650ДЕН. без ДДВ 551ДЕН.

Ножици за кроење RS 4000

Ножици за кроење RS 4000

• Наликува на моделот RS2500• Лизгачка долна рачка• Mожност за измена на ножот• Опфат на сечење 25 m..

890ДЕН. без ДДВ 754ДЕН.

Ножици за кроење RS 5000-PROFESSIONAL

Ножици за кроење RS 5000-PROFESSIONAL

• Блокада со една рака • За леваци и деснаци • Нелепливи оштрици • Изработени од алуминиум • Висок к..

2,190ДЕН. без ДДВ 1,856ДЕН.

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)