INTEX Чамци ПРЕД НАРАЧКА

Чамец- КАЈАК-CHALLENGER-K1

Чамец- КАЈАК-CHALLENGER-K1

Challenger K1• Кајак-едносед • Димензии: 274cm x 76cm x 38cm• Носивост: 80 kg• Производител: Intexши..

5,320ДЕН. 6,650ДЕН. без ДДВ 4,508ДЕН.

Чамец- КАЈАК- Challenger-K2

Чамец- КАЈАК- Challenger-K2

Challenger K2• Димензии: 351 cm x 76 cm x 38 cm• Носивост: 180 kg• Производител: Intexшифра: 99992..

7,990ДЕН. 9,990ДЕН. без ДДВ 6,771ДЕН.

Чамец- КАЈАК-EXPLORER-K2

Чамец- КАЈАК-EXPLORER-K2

Explorer K2• Кајак-двосед• Димензии: 312cm x 91cm x 51cm• Носивост: 160 kg• Производител: Intexшифра..

7,990ДЕН. 9,990ДЕН. без ДДВ 6,771ДЕН.

Чамец- КАЈАК-68309-Excursion Pro

Чамец- КАЈАК-68309-Excursion Pro

Excursion Pro• Димензии 384 cm х 94 cm х 46 cm• Максимален капацитет (носивост): 180 kg (максимум 2 ..

16,790ДЕН. 20,990ДЕН. без ДДВ 14,229ДЕН.

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)