INTEX Дополнителна опрема ПРЕД НАРАЧКА

Прекривка за базен 28030-PRISM FRAME

Прекривка за базен 28030-PRISM FRAME

• Димензии: 305 cm x 25 cmшифра: 000002..

470ДЕН. 590ДЕН. без ДДВ 398ДЕН.

Прекривка за базен 28031- PRISM FRAME

Прекривка за базен 28031- PRISM FRAME

• Димензии: 366 cm x 25 cmшифра: 000003..

630ДЕН. 790ДЕН. без ДДВ 534ДЕН.

Прекривка за базен 28021-EASY SET

Прекривка за базен 28021-EASY SET

• Димензии: 284 cm x 30 cm • За базен EASY SET -305 cmшифра: 000004..

400ДЕН. 500ДЕН. без ДДВ 339ДЕН.

Прекривка за базен 28022-EASY SET

Прекривка за базен 28022-EASY SET

• Димензии: 345 cm x 30 cm • За базен EASY SET -366 cmшифра: 000005..

550ДЕН. 690ДЕН. без ДДВ 466ДЕН.

Прекривка за базен 28038-RECTANGULAR

Прекривка за базен 28038-RECTANGULAR

• Димензии: 300 cm x 200 cm x 20 cm• За RECTANGULAR METAL FRAME Базен 28272шифра: 000006..

470ДЕН. 590ДЕН. без ДДВ 398ДЕН.

Прекривка за базен 28039-RECTANGULAR

Прекривка за базен 28039-RECTANGULAR

• Димензии: 450 cm x 220 cm x 20 cm • За RECTANGULAR METAL FRAME Базен 28274шифра: 000007..

710ДЕН. 890ДЕН. без ДДВ 602ДЕН.

Робот правосмукалка за базени- INTEX Auto Pool Cleaner 28001

Робот правосмукалка за базени- INTEX Auto Pool Cleaner 28001

• Автоматски чистач за базени - робот правосмукалка• Димензии на правосмукалката 31.12 x 59.37 ..

3,990ДЕН. 4,990ДЕН. без ДДВ 3,381ДЕН.

Робот правосмукалка за базени- ZX300 DELUXE AUTOMATIC POOL CLEANER 28005

Робот правосмукалка за базени- ZX300 DELUXE AUTOMATIC POOL CLEANER 28005

• Доколу сте уморни од постојаното четкање на дното на базенот, набавете си робот за чистење, а вие ..

6,390ДЕН. 7,990ДЕН. без ДДВ 5,415ДЕН.

Сет за чистење на базен- 3 во 1- INTEX 28002

Сет за чистење на базен- 3 во 1- INTEX 28002

Сетот содржи:• Телескопска рачка растеглива до 240 mm• Мрежа за собирање• Вакумска четка со прикличо..

760ДЕН. 950ДЕН. без ДДВ 644ДЕН.

Сет за чистење на базен- INTEX Deluxe Pool Maintenance Kit 28003

Сет за чистење на базен- INTEX Deluxe Pool Maintenance Kit 28003

Сетот содржи:• Телескопска рачка растеглива до 279 cm• Мрежа за собирање изработена од супер отпорен..

1,910ДЕН. 2,390ДЕН. без ДДВ 1,619ДЕН.

Соларна прекривка 29021-305 cm

Соларна прекривка 29021-305 cm

• Одговара за Easy Set и за базени на конструкција со дијаметар до 305cm. Помага за одржување на тем..

550ДЕН. 690ДЕН. без ДДВ 466ДЕН.

Соларна прекривка 29022-366cm

Соларна прекривка 29022-366cm

• Одговара за Easy Set и за базени на конструкција со дијаметар до 366cm. • Помага за одржување на т..

710ДЕН. 890ДЕН. без ДДВ 602ДЕН.

Соларна прекривка 29023-457 cm

Соларна прекривка 29023-457 cm

• Одговара за Easy Set и за базени на конструкција со дијаметар до 457 cm. • Помага за одржување на ..

1,350ДЕН. 1,690ДЕН. без ДДВ 1,144ДЕН.

Прикажани од 1 до 13 од вкупно 13 (1 страна/и)