Летна програма

Подобри го барањето

Душек 64756 - SINGLE SIZE DURA BEAM

Душек 64756 - SINGLE SIZE DURA BEAM

• Димензии: 76 cm x 191 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија • Подобрена удобност и стабилност • Широк..

750ДЕН. без ДДВ 636ДЕН.

Душек 64757- TWIN SIZE DURA BEAM

Душек 64757- TWIN SIZE DURA BEAM

• Димензии: 99 cm x 191 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија • Подобрена удобност и стабилност • Широк..

950ДЕН. без ДДВ 805ДЕН.

Душек 64759 - QUEEN SIZE DURA BEAM

Душек 64759 - QUEEN SIZE DURA BEAM

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија • Подобрена удобност и стабилност • Широ..

1,350ДЕН. без ДДВ 1,144ДЕН.

Душек 64755 - KING SIZE DURA BEAM

Душек 64755 - KING SIZE DURA BEAM

• Димензии: 183 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија • Подобрена удобност и стабилност • Широ..

1,850ДЕН. без ДДВ 1,568ДЕН.

Душек 64765 - QUEEN SIZE  DURA BEAM- СЕТ со пумпа и перничиња

Душек 64765 - QUEEN SIZE DURA BEAM- СЕТ со пумпа и перничиња

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија• Подобрена удобност и стабилност• Широки..

1,690ДЕН. без ДДВ 1,432ДЕН.

Софа PULL OUT 66552

Софа PULL OUT 66552

• PULL-OUT SOFA• Практична и прилагодлива софа• Димензии: 193 cm x 221 cm x 66 cm• Производител: Int..

4,900ДЕН. без ДДВ 4,153ДЕН.

Фотелја MEGA LOUNGE 68595

Фотелја MEGA LOUNGE 68595

• Практична фотелја за надворешна и внатрешна употреба • Димензии: 170 x 96 x 86 cm• Производител: I..

2,690ДЕН. без ДДВ 2,280ДЕН.

Базен-EASY SET-28101

Базен-EASY SET-28101

• Димензии: 183 cm x 51 cm• Без пумпа• Капацитет: 880 l.шифра: 99929..

1,290ДЕН. 1,490ДЕН. без ДДВ 1,093ДЕН.

Чамец- КАЈАК- Challenger-K2

Чамец- КАЈАК- Challenger-K2

Challenger K2• Димензии: 351 cm x 76 cm x 38 cm• Носивост: 180 kg• Производител: Intexшифра: 99992..

7,350ДЕН. 9,950ДЕН. без ДДВ 6,229ДЕН.

Базен-EASY SET-28120

Базен-EASY SET-28120

• Димензии: 305 cm x 76 cm• Без пумпа• Капацитет: 3853 l.шифра: 99930..

2,390ДЕН. 2,990ДЕН. без ДДВ 2,025ДЕН.

Душек 64126 - QUEEN ESSENTIAL REST AIRBED

Душек 64126 - QUEEN ESSENTIAL REST AIRBED

• Димензии: 152 х 203 х 46 cm • Максимално оптоварување: 272 kg • Вградена електрична пумпа за брзо ..

3,990ДЕН. без ДДВ 3,381ДЕН.

Чамец- КАЈАК-EXPLORER-K2

Чамец- КАЈАК-EXPLORER-K2

Explorer K2• Кајак-двосед• Димензии: 312cm x 91cm x 51cm• Носивост: 160 kg• Производител: Intexшифра..

6,500ДЕН. 9,500ДЕН. без ДДВ 5,508ДЕН.

Базен-EASY SET-28122

Базен-EASY SET-28122

• Димензии: 305 cm x 76 cm• Со пумпа• Капацитет: 3853 l.шифра: 99905..

3,850ДЕН. 4,490ДЕН. без ДДВ 3,263ДЕН.

Душек 64418 - COMFORT PLUSH AIRBED

Душек 64418 - COMFORT PLUSH AIRBED

• Димензии: 152 х 203 х 56 cm • Вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min) • Можност за ..

5,500ДЕН. без ДДВ 4,661ДЕН.

METAL FRAME Базен 28202

METAL FRAME Базен 28202

• Димензии: 305 cm x 76 cm• Со метална рамка и пумпа• Капацитет: 4485 l.шифра: 99997..

5,890ДЕН. без ДДВ 4,992ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 27 (2 страна/и)