Базени

Подобри го барањето

Базен-EASY SET-28101

Базен-EASY SET-28101

• Овој базен на надувување Intex 28101 Easy Set има дијаметар од 183 cm и висина од 51 cm. • Изработ..

1,192ДЕН. 1,490ДЕН. без ДДВ 1,010ДЕН.

Базен-EASY SET-28122

Базен-EASY SET-28122

• Изработен од високо отпорен троен слој од ПВЦ, овој базен од програмата на INTEX е идеално решение..

3,672ДЕН. 4,590ДЕН. без ДДВ 3,112ДЕН.

RECTANGULAR METAL FRAME Базен 28272

RECTANGULAR METAL FRAME Базен 28272

• Базен со правоаголна рамка INTEX 28272 • Овој компактен правоаголен базен од Intex е совршен за гр..

5,592ДЕН. 6,990ДЕН. без ДДВ 4,739ДЕН.

RECTANGULAR METAL FRAME Базен 28274

RECTANGULAR METAL FRAME Базен 28274

• Базен со правоаголна рамка INTEX 28274 • Овој компактен правоаголен базен од Intex е совршен за гр..

11,192ДЕН. 13,990ДЕН. без ДДВ 9,485ДЕН.

ULTRA XTR RECTANGULAR SET Базен 26356

ULTRA XTR RECTANGULAR SET Базен 26356

• Димензии: 549 cm x 274 cm x 132 cm• Со метална рамка, прекривка, долна полога, скали и песочен фил..

43,992ДЕН. 54,990ДЕН. без ДДВ 37,281ДЕН.

ULTRA XTR RECTANGULAR SET Базен 26368

ULTRA XTR RECTANGULAR SET Базен 26368

• Димензии: 732 x 366 x 132 cm• Со метална рамка, прекривка, долна полога, скали и песочен филтер • ..

79,200ДЕН. 99,000ДЕН. без ДДВ 67,119ДЕН.

ULTRA XTR RECTANGULAR SET Базен 26378

ULTRA XTR RECTANGULAR SET Базен 26378

• Димензии: 975 x 488 x 132 cm• Со метална рамка, прекривка, долна полога, скали, песочен филтер и м..

99,000ДЕН. 125,000ДЕН. без ДДВ 83,898ДЕН.

PRISM FRAME Базен 26702

PRISM FRAME Базен 26702

• Intex 26702 е лесен за составување и неговата силна потпорна челична конструкција го прави стабиле..

6,232ДЕН. 7,790ДЕН. без ДДВ 5,281ДЕН.

PRISM FRAME Базен 26712

PRISM FRAME Базен 26712

• Intex 26712 е лесен за составување и неговата силна потпорна челична конструкција го прави стабиле..

7,192ДЕН. 8,990ДЕН. без ДДВ 6,095ДЕН.

ULTRA FRAME POOL SET Базен 26726

ULTRA FRAME POOL SET Базен 26726

• Димензии: 488 cm x 122 cm• PRISM FRAME 26726 е идеално решение кое ќе ви овозможи да поминете убав..

20,792ДЕН. 25,990ДЕН. без ДДВ 17,620ДЕН.

ULTRA FRAME POOL SET Базен 26732

ULTRA FRAME POOL SET Базен 26732

• Димензии: 549 cm x 122 cm• PRISM FRAME 26732 е идеално решение кое ќе ви овозможи да поминете убав..

29,592ДЕН. 36,990ДЕН. без ДДВ 25,078ДЕН.

ULTRA XTR FRAME SET Базен 26326

ULTRA XTR FRAME SET Базен 26326

• Димензии: 488 cm x 122 cm • Заоблениот базен Intex 26326 Ultra Frame нуди максимална цврсти..

35,992ДЕН. 44,990ДЕН. без ДДВ 30,502ДЕН.

ULTRA XTR FRAME SET Базен 26330

ULTRA XTR FRAME SET Базен 26330

• Димензии: 549 cm x 132 cm • Заоблениот базен Intex 26330 Ultra Frame нуди максимална цврсти..

43,992ДЕН. 54,990ДЕН. без ДДВ 37,281ДЕН.

Прикажани од 1 до 13 од вкупно 13 (1 страна/и)