INTEX Детска програма

Подобри го барањето

Детска куќа 45642 ROYAL CASTLE

Детска куќа 45642 ROYAL CASTLE

• Димензии: 95 cm x 75 cm x 107 cm шифра: 9168..

790ДЕН. 1,190ДЕН. без ДДВ 670ДЕН.

Детски душек TRAVEL BED SET - 66810

Детски душек TRAVEL BED SET - 66810

• Димензии: 168 x 107 x 25 cm • Во комплет со рачна пумпа за надувувањешифра: 98202..

2,590ДЕН. без ДДВ 2,195ДЕН.

Детски базен 59407

Детски базен 59407

• Димензии: 117 cm x 89 cm x 14 cm• Капацитет: 30 l.шифра: 99986..

290ДЕН. без ДДВ 246ДЕН.

Детски базен 59409

Детски базен 59409

• Димензии: 61 cm x 15 cm • Капацитет: 17 l.шифра: 99902..

120ДЕН. 150ДЕН. без ДДВ 102ДЕН.

Детски базен 56451

Детски базен 56451

• Димензии: 152 cm x 25 cm • Капацитет: 443 l.шифра: 99954/98221..

390ДЕН. 590ДЕН. без ДДВ 331ДЕН.

Гумена топка 59010

Гумена топка 59010

• Дијаметар: 41 cmшифра: 99976..

50ДЕН. без ДДВ 42ДЕН.

Гумена топка 59050

Гумена топка 59050

• Дијаметар: 61 cmшифра: 99993..

90ДЕН. без ДДВ 76ДЕН.

Гума за пливање 59230

Гума за пливање 59230

• Возраст: 3-6 години• Дијаметар: 51 cmшифра: 99978..

100ДЕН. без ДДВ 85ДЕН.

Гума за пливање 58228- Winnie the Pooh

Гума за пливање 58228- Winnie the Pooh

Winnie the Pooh• Дијаметар: 51 cm• Возраст: 3-6 годинишифра: 99982..

100ДЕН. 120ДЕН. без ДДВ 85ДЕН.

Чамче 58394- Winnie the Pooh

Чамче 58394- Winnie the Pooh

Winnie the Pooh• Димензии: 119 cm x 79 cm• Максимална тежина: 44 kgшифра: 99984..

450ДЕН. без ДДВ 381ДЕН.

Прикажани од 1 до 10 од вкупно 10 (1 страна/и)