Дополнителна опрема

Нема на залиха
Покривач за базен 28022

Покривач за базен 28022

• Димензии: 366 cm x 30 cmшифра: 9153..

590MKD без ДДВ 500MKD

Нема на залиха
Филтер 29000

Филтер 29000

• Мал филтершифра: 9160..

190MKD без ДДВ 161MKD

Филтер 29005

Филтер 29005

• Голем филтершифра: 9161..

350MKD без ДДВ 297MKD

Алгицид

Алгицид

• Раствор против алги• 10-20 ml за 1 m3• За идеална чистота на водата во базенот, ставајте редoвно н..

150MKD без ДДВ 127MKD

ХЛОР- таблета

ХЛОР- таблета

• 1 таблета за 20 m3• За идеална чистота на водата во базенот, се препорачува да ставате по 1 таблет..

150MKD без ДДВ 127MKD

Рачна пумпа за надувување 68612

Рачна пумпа за надувување 68612

DOUBLE QUICK I• Висина: 29 cmшифра: 99991..

190MKD без ДДВ 161MKD

Рачна пумпа за надувување 68614

Рачна пумпа за надувување 68614

DOUBLE QUICK II• Висина: 36 cmшифра: 99910..

320MKD без ДДВ 271MKD

Нема на залиха
Електрична пумпа надувување QuickFill electic air pump 66640

Електрична пумпа надувување QuickFill electic air pump 66640

• Електрична пумпа  • Моќност:  220 V • 3 различни приклучоци за излезшифра: 98201..

950MKD без ДДВ 805MKD

Електрична пумпа надувување QuickFill electic air pump 66636- за во автомобил

Електрична пумпа надувување QuickFill electic air pump 66636- за во автомобил

• Моќност:  12V • Се приклучува во отворот за запалката во автомобил 12 V • 3 различни приклучо..

950MKD без ДДВ 805MKD

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)