Блог

Со отварањето на електронската продавница МТД- Градина на нашите лојални потрошувачи им овозможивме со еден клик да стасаат до омилениот производ, а преку овој блог ќе споделуваме искуства, новости и практични совети. 

МТД Градина - Блог